شکست ۷ گله استقلال؛ خارجی‌های بی مشتری بلای جان تیم‌های ایرانی نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف آذربایجانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نایب قهرمان جهان هم به زانو درآمد زارعی: نمایشگاه «خانواده ورزش» فرصتی برای ارتباط مستقیم جامعه ورزشی با شهروندان است نتیجه و ویدئوی کشتی احمدی مقابل حریف مولداوی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود با ضربه فنی درخشش ستاره مشهدی تیم ملی والیبال نتیجه و ویدئوی کشتی فرخی مقابل حریف سوئیسی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | دو قدم تا طلا نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف قزاقستانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود به یک چهارم نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی میرزازاده مقابل حریف فنلاندی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | پهلوان ایرانی فقط ضربه می‌کند ویدیو درخواست بازبینی پیاتزا مقابل فیلیپین نتیجه و ویدئو مسابقه والیبال ایران و فیلیپین (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود پر دردسر نتیجه و ویدئو کشتی پیام احمدی برابر حریف قرقیزستانی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود احمدی به یک چهارم نهایی قهرمانی جهان هاشمیان: حسرت چیز‌های ساده را می‌خوریم! نتیجه و ویدئو کشتی امین میرزازاده برابر حریف کروات در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نماینده میزبان، ضربه شد برکناری ساپینتو جدی شد نتیجه و ویدئو کشتی علیرضا عبدولی برابر حریف اسپانیایی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی فرخی مقابل شین‌جی‌لی از چین | برتری برق‌آسای غلامرضا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) بیانیه باشگاه استقلال بعد از شکست مفتضحانه | با سیدورف جلسه می‌گذاریم!
سرخط خبرها

دربی تنها راه مجیدی برای خروج از بحران| استقلال با مجیدی لیگ را به پایان می‌رساند؟

  • کد خبر: ۹۰۲۴۷
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۹
دربی تنها راه مجیدی برای خروج از بحران| استقلال با مجیدی لیگ را به پایان می‌رساند؟
نتایج اخیر و نمایش نه چندان اطمینان بخش استقلال در هفته‌های اخیر به گونه‌ای بوده که فرهاد مجیدی بسیاری از موافقان و همراهان همیشگی خودش را از دست داده است. با این حال اگر مجیدی موفق به کسب پیروزی در دربی شود، اوضاع به سودش خواهد شد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، فرهاد مجیدی اکنون در موقعیتی است که اگر در دربی نیز به نتیجه مطلوب نرسد جایگاهش در استقلال سست‌تر خواهد شد. بعد از چهار تساوی پی در پی اخیر و خلق بازی‌هایی دور از انتظار و افت کیفی در صحنه لیگ، انتقاد‌های فراوانی از نحوه عملکرد این مربی شده و حتی بسیاری از موافقان سرمربی استقلال که پیش از شروع فصل خواستار تداوم حضور این مربی در استقلال بودند، اکنون براین باورند که مجیدی فرصت آن چنانی برای خارج کردن استقلال از این وضعیت ندارد و به نوعی محکوم به کسب پیروزی دربازی‌های آتی است.

بدون شک اگر فرهاد بتواند از دربی سلامت عبور کند، وضعیت مطلوبی را تجربه خواهد کرد، اما باخت یا تساوی دراین بازی به شدت جایگاهش در استقلال را سست خواهد کرد و چه بسا مدیران باشگاه استقلال در نیم فصل به فکر انتخاب گزینه جدید باشند.

البته مصطفی آجورلو دراقدامی شگفت آور پیش از شروع لیگ قرارداد مجیدی را به مدت ۳ سال تمدید کرد، اما او این روز‌ها عمیقا درفکر فرو رفته که آیا تصمیمی که درباره مجیدی اتخاذ کرد، درست است یا غلط؟! به هرحال فرهاد مجیدی وارد یک مسیر تازه شده و سرنوشتش در باشگاه استقلال کاملا نامعلوم است و باید دید او درآینده با این تیم به چه دستاوردی خواهد رسید وآیا موفق به خارج کردن تیمش از بحران نسبی خواهد شد یا خیر؟!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->