فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور ایران-مصر پس از ۲۵ سال مقابل هم قرار می‌گیرند استقلال با ۱۰ غایب استارت می‌زند | چالش همیشگی فیفادی‌ها تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دربی تنها راه مجیدی برای خروج از بحران| استقلال با مجیدی لیگ را به پایان می‌رساند؟

  • کد خبر: ۹۰۲۴۷
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۹
دربی تنها راه مجیدی برای خروج از بحران| استقلال با مجیدی لیگ را به پایان می‌رساند؟
نتایج اخیر و نمایش نه چندان اطمینان بخش استقلال در هفته‌های اخیر به گونه‌ای بوده که فرهاد مجیدی بسیاری از موافقان و همراهان همیشگی خودش را از دست داده است. با این حال اگر مجیدی موفق به کسب پیروزی در دربی شود، اوضاع به سودش خواهد شد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، فرهاد مجیدی اکنون در موقعیتی است که اگر در دربی نیز به نتیجه مطلوب نرسد جایگاهش در استقلال سست‌تر خواهد شد. بعد از چهار تساوی پی در پی اخیر و خلق بازی‌هایی دور از انتظار و افت کیفی در صحنه لیگ، انتقاد‌های فراوانی از نحوه عملکرد این مربی شده و حتی بسیاری از موافقان سرمربی استقلال که پیش از شروع فصل خواستار تداوم حضور این مربی در استقلال بودند، اکنون براین باورند که مجیدی فرصت آن چنانی برای خارج کردن استقلال از این وضعیت ندارد و به نوعی محکوم به کسب پیروزی دربازی‌های آتی است.

بدون شک اگر فرهاد بتواند از دربی سلامت عبور کند، وضعیت مطلوبی را تجربه خواهد کرد، اما باخت یا تساوی دراین بازی به شدت جایگاهش در استقلال را سست خواهد کرد و چه بسا مدیران باشگاه استقلال در نیم فصل به فکر انتخاب گزینه جدید باشند.

البته مصطفی آجورلو دراقدامی شگفت آور پیش از شروع لیگ قرارداد مجیدی را به مدت ۳ سال تمدید کرد، اما او این روز‌ها عمیقا درفکر فرو رفته که آیا تصمیمی که درباره مجیدی اتخاذ کرد، درست است یا غلط؟! به هرحال فرهاد مجیدی وارد یک مسیر تازه شده و سرنوشتش در باشگاه استقلال کاملا نامعلوم است و باید دید او درآینده با این تیم به چه دستاوردی خواهد رسید وآیا موفق به خارج کردن تیمش از بحران نسبی خواهد شد یا خیر؟!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->